Real Madrid sjunger hela vägen, dubbelkronan är inom räckhåll!

Fans som bär Real Madrid tröja njöt av glädje. Ursprungligen, framgångsrikt försvara La Liga-titeln fyra omgångar tidigt var redan inom deras räckhåll. Real Madrid vann definitivt Dortmund för en tid sedan och gick enkelt in i Champions League-finalen.

Därefter behöver Real Madrid bara ta itu med tre svaga inhemska lag: Alaves, Villare och Betis, och sedan kan de bara vänta på Champions League-finalen. Trycket rasade. Teoretiskt är det möjligt för Real Madrid att skicka ut avbytare i alla tre La Liga-matcherna. På så sätt kan du bevara din förmåga att vinna Champions League, undvika spelarskador och behålla din styrka i största utsträckning. Naturligtvis, för Real Madrid är Villare och Betis inte svaga i inhemsk styrka. Speciellt mot Villarreal behöver det spelas på bortaplan, så det är omöjligt att säga att det absolut inte finns någon risk. Men i jämförelse, Real Madrid, som redan har säkrat förstaplatsen, vill vinna för att få ett bättre resultat. Oavgjort är också ett klokt sätt att skydda sig.

Dessutom visas Real Madrids framgångar även i Champions League Efter detta head-to-head möte med Bayern kommer de att möta Dortmund i Bundesliga igen, och sannolikheten att vinna är också ganska stor. Dortmund ligger dessutom långt efter Real Madrid vad gäller styrka och tillstånd i de senaste matcherna. Så länge Real Madrid kan tävla med den starkaste laguppställningen, så kommer Champions League till slut.

Man kan säga att i år är Real Madrids värld, och Ancelottis position i Real Madrid tröja är också säker. Före honom, även om den ursprungliga tränaren Zidane hade samarbetat med Real Madrid sedan 2016, har Real Madrids prestation alltid varit trög. Att ta över för Ancelotti var ännu mer drastiskt, att använda nya spelare, ändra taktik och i slutändan hjälpte Real Madrid att uppnå dagens resultat. Han är en av Real Madrids största bidragsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *